Graafwerken

Professionele graafwerken

TJ Van Loco zorgt voor graafwerken bij projectontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat de funderingen probleemloos geplaatst kunnen worden. Voor de afvoer van grond, voorzien we ook een gepaste oplossing. Heb je net extra grond nodig? Dan zorgen we voor de aanvoer van kwalitatieve grond. 

Omdat er bij bouwwerken veel wetten en regels van toepassing zijn, zorgen we er steeds voor dat we perfect op de hoogte zijn. Zo kan ook jij gerust zijn.

Kwalitatief machinepark

Ons machinepark is gevuld met dumpers en gravers die grondig worden gekeurd. De machines kunnen gemakkelijk grote én kleine oppervlaktes aan. Zo kan je altijd rekenen op een professionele afwerking volgens de regels van de kunst.

Competitieve prijs

De zaakvoerders van ons bedrijf zijn steeds aanwezig bij de uitvoering van de grondwerken. Zowel bij industriële projecten als bij kleinere grondwerken. Ons perfect teammanagement zorgt ervoor dat je kan rekenen op een snelle service tegen competitieve prijzen. Vooraf stellen we een duidelijke offerte op en vervolgens leven we deze ook na.

Ga van start met de graafwerken

Geniet van een snelle service voor de professionele graafwerken op jouw perceel. 

Contacteer ons