Grondbewerkingen

Verbeter de bodemstructuur van je akker

Om je grond proper en los te houden is het belangrijk om deze te ploegen, te diepgronden, te frezen of te rotoreggen. Zo verbetert de bodemstructuur en de afwatering waardoor het zaaien en het ontkiemen van de gewassen ook gemakkelijker verloopt.

Deze acties zorgen ervoor dat de wortels van vorige gewassen en onkruid worden ondergeploegd zodat ze kunnen dienen als meststof voor de volgende gewassen. Daarnaast zorgt onze Vredo mesttrac ervoor dat mest meteen onder de grond wordt gewerkt. Dit gebeurt door middel van een injecteur achteraan in de machine.

Kwalitatief machinepark

Ons machinepark is gevuld met tractors, ploegen en rotoreggen die grondig worden gekeurd. De machines kunnen gemakkelijk grote én kleine oppervlaktes aan. Zo kan je altijd rekenen op een professionele afwerking volgens de regels van de kunst.

Competitieve prijs

Doordat we samenwerken met vaste leveranciers, kunnen we je een competitieve prijs aanbieden.

Je kan ons éénmalig inschakelen, maar ook regelmatig landbouwwerk is mogelijk. Zo passen we ons steeds aan jouw agenda aan en zijn we flexibel in werkuren. Dat wil zeggen dat we ook beschikbaar zijn na kantooruren en tijdens het weekend.

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons