Aardappelen

Aardappelen planten

Kwalitatieve aardappelen komen uit een grond met een goede bodemstructuur. Op die manier zullen de 'patatten' minder kluiten vertonen bij de oogst. De aardappelplant heeft geen uitgebreid wortelstelsel en heeft daarom ook een goede vochtvoorziening nodig om goed te groeien.

Met onze 3 planters planten of poten wij de zaadjes of het aardappelpootgoed in de grond. Omdat de planters voorzien zijn van GPS-besturing, zullen we niets dubbel zaaien en zullen de aardappelen allemaal mooi recht geplant worden. Zo kan jij besparen op zaad of pootgoed. 

Aardappelen rooien

Na de bloei kunnen we de aardappelen gaan oogsten of rooien. Met onze nieuwe rooier hebben we nu nog meer capaciteit voor jouw aardappeloogst. 

Kwalitatief machinepark

Ons machinepark is gevuld met tractors, planters en rooiers die grondig worden gekeurd. De machines kunnen gemakkelijk grote én kleine oppervlaktes aan. Zo kan je altijd rekenen op een professionele afwerking volgens de regels van de kunst.

Competitieve prijs

Doordat we samenwerken met vaste leveranciers, kunnen we je een competitieve prijs aanbieden.

Je kan ons éénmalig inschakelen, maar ook regelmatig landbouwwerk is mogelijk. Zo passen we ons steeds aan jouw agenda aan en zijn we flexibel in werkuren. Dat wil zeggen dat we ook beschikbaar zijn na kantooruren en tijdens het weekend.

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons