Maïs en graan

Maïs en graan dorsen

Tijdens het dorsen verwijderen we de graankorrel uit de rijpe aar. Het graan en de maïs dat daaruit overblijft kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Zo wordt snijmaïs gebruikt als voeder voor vee en rundvee en suikermaïs voor verse consumptie. Voor varkensboeren wordt het maïs dan fijngemalen zodat het gebruikt kan worden als voeder voor de dieren.

TJ van Loco zorgt voor het professioneel dorsen van jouw akker zonder de grond te beschadigen.

Maïs hakselen

Tijdens het hakselen, wordt de hele plant fijn gehakseld. Het product dat hier uitkomt, wordt gebruikt als voeder voor runderen. Met onze Shredledge, wordt het maïs tijdens het hakselen ineens fijn gemalen. Het eindproduct is iets anders dan bij het traditionele hakselen. Het is namelijk groffer, maar de korrel is wel kapot. Dit zou zelfs beter zijn voor de vertering van het voedsel. 

Maïstransport

Voor het transport van de maïs, hebben we vaste leveranciers. Zo kunnen we transport over lange afstand aanbieden en hebben we ook hoogtelossers ter beschikking.

Kwalitatief machinepark

Ons machinepark is gevuld met tractors, hakselaars, kranen, maaidorsers en onze Shredledge die grondig worden gekeurd. Hiermee kunnen we gemakkelijk grote én kleine oppervlaktes aan en kan jij altijd rekenen op een professionele afwerking.

Competitieve prijs

Doordat we samenwerken met vaste leveranciers, kunnen we je een competitieve prijs aanbieden.

Je kan ons éénmalig inschakelen, maar ook regelmatig landbouwwerk is mogelijk. Zo passen we ons steeds aan jouw agenda aan en zijn we flexibel in werkuren. Dat wil zeggen dat we ook beschikbaar zijn na kantooruren en tijdens het weekend.

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons