Gras

Een perfect gemaaid grasland

Het gras van grote grasvelden maaien is een intensieve job. Omdat het gemaaide gras later gebruikt wordt als veevoeder, moet het voldoende gegroeid om genoeg opbrengsten binnen te brengen. We maken een onderscheid tussen hooi en kuilvoer.

Voor het kuilvoer hebben we twee zonnige dagen nodig na het maaien. Op die manier kan het gras drogen om het daarna in te kuilen.

Wanneer het gras als hooi moet dienen, is er een ruime week van zonnig en droog weer nodig. Het hooi moet namelijk droog genoeg zijn om te voorkomen dat het gaat ontbranden. Dit hooi kunnen we ook weer balen in ronde bollen of vierkante pakken voor jouw paarden. 

Kwalitatief machinepark

TJ van Loco is erg sterk in het maaien van gras. Met onze twee triple maaiers maaien we moeiteloos grote grasvelden. Voor het hakselen van het gras hebben we drie professionele hakselaars ter beschikking. Hierdoor hebben we een grote capaciteit en kan er op een korte tijd veel gebeuren. Onze opraapwagen raapt het gras op en plaatst het in een soort sleufsilo. Omdat het hooi of het kuilvoer ook tot bij het vee moet geraken, zorgen wij voor transport op lange afstand.

Competitieve prijs

Doordat we samenwerken met vaste leveranciers, kunnen we je een competitieve prijs aanbieden.

Je kan ons éénmalig inschakelen, maar ook regelmatig landbouwwerk is mogelijk. Zo passen we ons steeds aan jouw agenda aan en zijn we flexibel in werkuren. Dat wil zeggen dat we ook beschikbaar zijn na kantooruren en tijdens het weekend.

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons