Bemesten

Mestvervoer en bemesting

Met een bulldozer laden wij het vaste mest uit jouw stal en vervolgens transporteren we het met een vrachtwagen over heel Vlaanderen. Ook voor vloeibaar mest bieden wij een professioneel transport aan.

Met onze Vredo Mesttrac verspreiden wij deze mest op zowel grasland als bouwland. Door de GPS-besturing kunnen we bovendien een gelijkmatige verspreiding over de volledige oppervlakte garanderen. Daarbij zorgt deze machine voor een goede bodemdruk.

Kwalitatief machinepark

Ons machinepark is gevuld met tractoren, drijfmesttonnen en uiteraard onze Vredo Mesttrac. Deze machines kunnen gemakkelijk grote én kleine oppervlaktes aan waardoor zowel grasland, bouwland als mest spreiden geen probleem is voor ons. Bovendien is de Vredo uitgerust met GPS zodat overlapping en verspilling worden vermeden. Zo kan je altijd rekenen op een professionele afwerking volgens de regels van de kunst. 

Competitieve prijs

Doordat we samenwerken met vaste leveranciers, kunnen we je een competitieve prijs aanbieden.

Je kan ons éénmalig inschakelen, maar ook regelmatig landbouwwerk is mogelijk. Wij passen ons steeds aan jouw agenda aan en zijn flexibel in werkuren. Dat wil zeggen dat we ook beschikbaar zijn na kantooruren en tijdens het weekend.

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons