Bemesten

Efficiënt en kwalitatief bemesten

Met onze Vredo messtrac kunnen wij dankzij de gps-besturing en sectie-afsluiting zeer efficiënt te werk gaan. Dankzij deze uitrusting kunnen wij garanderen dat jouw gras- of bouwland gelijkmatig en over de volledige oppervlakte wordt bemest, hierdoor wordt overlapping en verspilling vermeden. Daarbij zorgt deze machine voor een goede bodemdruk. Zo kan je altijd rekenen op een professionele afwerking volgens de regels van de kunst. Vanaf 2021 beschikken wij over een tweede exemplaar om jouw nog beter van dienst te kunnen zijn en onze capaciteit verhogen! 

Kwalitatief machinepark

Voor de aanvoer of het transport van het drijfmest is ons machinepark gevuld met tractoren en drijfmesttonnen, deze kunnen ook zorgen voor het spreiden van de drijfmest.Ook onze vrachtwagen kan een mesttank aanhangen. Er zijn ook enkele van onze karren uitgerust om vast stalmest te vervoeren. Deze zijn allemaal voorzien van een AGR-GPS om te kunnen voldoen aan de strenge wetgeving omtrent het vervoeren en uitrijden van mest. 

Door deze steeds maar meer verstrengende maatregelen wordt mestopslag op vele bedrijven een probleem. Wij bieden verschillende oplossingen aan, op korte en lange termijn. Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent! 

 

 

Ga van start met de landbouwwerken

Eénmalige service of regelmatig landbouwwerk. TJ van Loco is flexibel in werkuren.

Contacteer ons